Kohti parempaa

cosin_vaatteet

Vihdoin ja viimein keskittymiskykyni alkaa olla aika normaali. Tämä on siis ollut syynä pitkään hiljisuuteeni.

Masennuslääkitystäni jouduttiin muuttamaan, sillä se sai painoni nousemaan reipasta tahtia, vaikka tein kaikkeni estääkseni sen. Kokeilin muutamaa lääkettä ja lääkeyhdistelmää, toiset toivat mukanaan keskittymiskyvyn heikkenemisen ja toiset saivat aikaan hurjat painajaiset. Nyt olo on alkanut tasoittumaan.

Muutaman viikon painajaisputki oli kuitenkin pientä huimaan painon nousuun verrattuna. Painajaiset olivat vain öisin elämässäni, mutta liikakilot olivat ja ovat edelleen mukanani joka ikinen hetki.

Koen olevani niin sinut tämän suuremman kehoni kanssa, kun vain voin olla. Hyväksyn ja ymmärrän, että näin on nyt käynyt, mutta silti  minulla on pakottava tarve saada painoni putoamaan mahdollisimman nopeasti.

Suuriin liikuntamääriin mulla ei ole vielä voimia, mutta ruokavalioon olen kiinnittänyt erityisen paljon huomiota. Vielä kun muistaisi sen veden juonnin.

Tiedän, että painon pudottaminen ei todellakaan ole nopeaa puuhaa. Ainakaan, jos haluaa painon oikeasti pysyvän poissa. Joudun siis elämään isompana ihmisenä varmasti vielä hyvän tovin. Se ei ole lainkaan helppoa, sillä tunnen suurimman osan ajasta olevani itseni tiellä. Vaatteeni jäivät pieniksi ja pahimmalla hetkellä kengätkin puristivat.

Nyt olen saanut hankittua itselleni uusia vaatteita, joiden myötä elämä kirkastui pikkuisen. Kuvassa on uudet lempivaatteeni; Cosin neuleet ja H&M:n puuvillakauluspaidat. Vaatekaapin uusimisen lisäksi mulle on syntynyt paljon muitakin visioita, joiden avulla pystyisin varmasti nauttimaan enemmän elämästäni ylipainosta huolimatta.

Nyt kun keskittymiskyky on normalisoitunut ja aloittekyky on parantunut, haluan yritän jälleen kirjoitella tänne blogiin enemmän. Haluan kirjoittaa noista äsken mainitsemistani visioista. Haluan kirjoittaa iloista ja suruista. Haluan kirjottaa mun elämästä.

Eli luvassa olisi pieniä ja suuria asioita, joiden avulla yritän mennä kohti parempaa elämää.

 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *