Miten olen päätynyt käyttämään näitä tuotemerkkejä

Kauniit meikit - Miksi olen päätynyt käyttämään näitä tuotemerkkejä: Nars, M.a.c, Smashbox, Chanel, Real Techiques

Mulla on ollut koko elämäni ajan harmittavan huono itsetunto. Olen ollut ainakin jossain vaiheessa elämääni epävarma itsestäni lähes kaikissa aihealueissa. Erityistä epävarmuutta olen kokenut ulkonäköni kanssa. En ole riittävän kaunis. En näytä hyvältä. Ja kaikkea muuta vastaavaa.

Olen kuitenkin pienestä pitäen ollut jollain tasolla kiinnostunut laittautumisesta ja olen ollut aina hyvin tarkka siitä, miltä näytän tai mitä mulla on päälläni. Siitä, onko se tarkkaavaisuus ollut kaikissa tilanteissa hyvä vai huono asia, voi olla montaa mieltä. Ehkä en olisi sama ihminen ilman sitä, mutta monelta ahdistukselta olisin välttynyt ilman kokemiani ulkonäköpaineita.

Yläasteen lopussa, lukioon siirtyessä, meikkaamisesta tuli mulle erityisen tärkeä asia. Aluksi saatoin tehdä aivan kauheita mokia uusien tuotteiden kanssa, mutta opin asiat ainakin kantapään kautta ja nyt saan olla monessa asiassa paljon viisaampi.

Itsevarmuuden puuttuessa odotin meikeiltä paljon, ja aina uudestaan ja uudestaan petyin kokeilemiini meikkivoiteisiin ja ripsiväreihin. Aina vanhan loppuessa halusin kokeilla jotakin itselleni uutta tuotetta. Kaipasin aina jotain luksukselta tuntuvaa. Jotain, jonka käyttämisestä voisin nauttia joka kerta.

Lopulta lukemattomien meikkikokeilujen ja -stressien jälkeen päädyin M.a.c:in meikkipisteelle ja pyysin myyjältä täydelliset sävyt meikkivoiteesta sekä peiteväristä. Sille tielle jäin. Sen tuotemerkin kauniit meikit ovat pelastaneet niin monta huonoa aamua.

Kuten monissa muissakin asioissa, myös meikkaamisessa joudun menemään pidemmän kautta. Mun rumien päivien pelastajaksi ei riitä ainostaan se, että voin meikata itseni paremman näköiseksi. Mä itse henkilökohtaisesti vaan tarvitsen meikeissä myös kaunista pakkausta.

Se, että käyttämieni tuotteiden pakkaukset sopivat visuaalisesti toisiinsa ja näyttävät hyvältä, saa mut hymyilemään. Siitä mä saan voimaa huonoihin aamuihin. Kauniiden ja yhteensopivien pakkausten voimalla mä jaksan laittautua ja pitää itsestäni huolta.

Aamuina, päivinä, iltoina ja öinä, jolloin tunne itseni maailman rumimmaksi ja haluaisin vajota maan alle rumuuttani pakoon, yritän muistaa olla  tyytyväinen siitä, että mulla on mahdollisuus kokea kauneus itsessäni laadukkaiden ja kauniiden tuotteiden avulla.

Muutama esimerkki tuotemerkeistä, joiden kauniit meikit pelastavat aamuni:

Chanel

M.a.c

Nars

Nyx

Bobbi Brown

Smashbox

 

 

 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *